Ol-byg остварува проекти во областа на Sjelland i Lolland. Нашите проекти вклучуваат внатрешна и надворешна работа, како на пример преуредување на тавани и гаражи, монтажни гаражи и тераси од дрво, тула или гипс картон. Исто така располагаме и со сервис за внатрешно и надворешно чистење на простории.

Целосната наша работа се базира на најважните вредности за нашите клиенти,а тоа се:

КВАЛИТЕТ, ВРЕМЕ и ЦЕНА

Со цел да Ви ги понудиме најдобрите услуги, ние исто така Ви даваме комплетени совети и помош во областа на градежништвото. Нашата цел е да им помогнеме на нашите клиенти да ги остварат нивните соништа.

OL Byg е специјализирана во следните градежни работи:

 • секаков вид на работа со дрво
 • дрвени конструкции
 • работа со дрво и алуминиум
 • поделба на ѕидови (со гипс картон)
 • спуштени тавани
 • подови
 • тераси
 • огради и ѕидови
 • работа во капатила
 • проширување на постоечки градби

Ве покануваме да не контактирате на нашиот телефон или мејл.

Error | ol-byg

Error

Error message

 • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /nfs/c05/h01/mnt/76543/domains/olbyg.dk/html/includes/common.inc:2697) in drupal_send_headers() (line 1212 of /nfs/c05/h01/mnt/76543/domains/olbyg.dk/html/includes/bootstrap.inc).
 • PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 11 database disk image is malformed: INSERT INTO {watchdog} (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?); Array ( [0] => 0 [1] => cron [2] => %type: !message in %function (line %line of %file). [3] => a:6:{s:5:"%type";s:12:"PDOException";s:8:"!message";s:197:"SQLSTATE[HY000]: General error: 11 database disk image is malformed: DELETE FROM {watchdog} WHERE (wid < :db_condition_placeholder_0) ; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => 18396 ) ";s:9:"%function";s:12:"dblog_cron()";s:5:"%file";s:71:"/nfs/c05/h01/mnt/76543/domains/olbyg.dk/html/modules/dblog/dblog.module";s:5:"%line";i:119;s:14:"severity_level";i:3;} [4] => 3 [5] => [6] => http://olbyg.dk/mk/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81 [7] => [8] => 35.172.136.201 [9] => 1594909347 ) in dblog_watchdog() (line 160 of /nfs/c05/h01/mnt/76543/domains/olbyg.dk/html/modules/dblog/dblog.module).
The website encountered an unexpected error. Please try again later.